Køb Kvart kalv ved kalvekød.dk

Vi slagter løbende kalve her hos kalvekød.dk. Derfor har du altid mulighed for at få frisk kalvekød når du bestiller ved os.
Vi sælger vores kalvekød, som kvarte dyr der er opskåret i detail udskæringer hvilket gør det nemt for dig at håndtere.

Du kan enten køb kvart kalv skåret ud med ben. Se dette link: kvart kalv m ben

Eller du kan købe en kvart kalv uden ben: Se dette link: Kvart kalv uden ben.

Ved køb af en kvart kalv uden ben får de omkring 30-35 kg regulært kød, hvis du derimod køber en kvart kalv med ben får du omkring 45-50 kg. Der er altid noget variation på kalvenes størrelse, hvilket er grunden til at vægten variere med op til 5 kg. En kvart kalv består typisk af ca. 18 kgs fars og en 12-15 kg udskæringer, som kalveculotte mørbrad, steaks, småkød, roastbeef, benløse fugle, osso buco, med mere.

Kalvene bliver opfedet her på gården og har kun fået det bedst foder at leve af. Vi går meget op i at dyrene har det godt, og at dyrevelfærden er helt i top. Når kalvene har haft en god og stressfri tilværelse, får man noget af det møreste kød. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon.

<img class=”alignright size-medium wp-image-599″ title=”grill” src=”http://vinja.hive-it.de/xn--kalvekd-v1a/wp-content/uploads/sites/12/2012/05/grill-300×200.jpg” alt=”” width=”300″ height