8 kg gratis hjerte, tunge og lever
Hjerte, tunge og lever er en vældig lækker spise. Desværre tror mange mennesker ikke at tunge, lever og hjerte smager godt, men den snak er helt hen i vejret for tilberedt rigtigt og med det rette tilbehør er dette indmad rene delikatesser og der findes rigtig mange lækre opskrifter.
Kilde til vitaminer
Indmad som tunge, lever og hjerte fra kalv er udover at det er en mager mad også er en god kilde til vigtige vitaminer for kroppen. I “gamle dage” var indmad meget populært, ikke mindst fordi at dette indmad var billigt, men da disse udskæringer har en lidt skarpere smag bør man kæle lidt ekstra om kødet i forbindelse med tilberedningen, men med en god opskrift ved hånden er man hjulpet rigtig godt på vej til en fortrinelig menu uanset om det gælder tunge, lever eller hjerte.
Kalvekød.dk sætter fokus på indmad
Det er ærgerligt at mange forbrugere går uden om eksempelvis tunge som “sprængt” eller marineret er en rigtig godbid. Tunge er også meget anvendelig som pålæg til frokostbordet. For at sætte fokus på indmad har Kalvekød.dk indtil 1. juli 2012 valgt at forære de kalveudskæringer af hjerte, tunge og lever fra de kalve som slagtes i perioden til personer, organisationer som vil sætte pris på kødet. På kalvekød.dk Facebook side kan du deltage i debatten og komme med forslag til hvem der bør have 8 kg hjerte, tunge og lever gratis. Deltag i debatten på Facebook>